kommer ADSL att ersättas snart?

sdfsdfsd

Det är inte troligt att ADSL kommer att hitta en ersättare när som helst snart. Ny utveckling i världen har gett upphov till trådlöst nätverk och ingenting har någonsin tagit världen med storm som den kärlek som människor har för trådlöst. Trots denna utveckling frågan som ringer i medvetandet hos många människor är om all-time ADSL bredband kommer att försvinna från världen snart eller senare. Frågan ” kommer ADSL att ersättas när som helst snart?”utgör ett argument som skapar en skiljelinje som syftar till att ta reda på om att bosätta sig för trådlös eller bredbandsanslutning.

ADSL är säker jämfört med trådlösa anslutningar. Människor vill göra livet enkelt, ingen vill vänta tills de är i sitt hem för att ansluta till internet. Även om det finns krypterade trådlösa anslutningar där ute, är Vissa trådlösa punkter öppna. Vi håller med! Trådlösa signaler kan verkligen göra arbetet så enkelt. Jag skriver det här inlägget medan du är på en trådlös anslutning med min bärbara dator på mina varv i skuggan. Detta kunde inte vara möjligt med en bredbandsanslutning som ADSL. Ridning på gratis trådlösa anslutningar kan vara risk. Hackare är någonsin att hitta sätt att utnyttja nätverk. Antalet svarta hattkillar stiger där ute. Hackare gör en förmögenhet av de trådlösa anslutningarna, även om det kan finnas lösenord som säkerhetsåtgärder, är riskerna med trådlösa anslutningar uppenbara.

Med online-handel, vi har massor av vår personliga information via internet. Vi har våra personliga liv, hemligheterna i vår verksamhet, och kreditkort bankinformation på internet. Hur säkra är vi? Världen har upplevt ett par farliga hacking som ofta har lett till att förlora massor av klientinformation till de dåliga händerna. Jag skulle inte vilja ha min information att komma i händerna på någon som kan ta mig till knäna. Om du tänker på att säkra dig själv har du något att oroa dig för de trådlösa nätverken. De svarta hattarna är med oss i varje steg vi gör. Det finns inget mycket vi kan göra åt detta faktum. IT-företag möta hackare utmaning med nya säkerhetsåtgärder. Fler attacker, fler värdepapper. Hackare verkar alltid räkna ut en sårbarhet i varje säkerhetsåtgärd som företag kommer upp med.

Ibland använder trådlösa hackare sin gratis upprättat trådlösa anslutning på platsen för sina mål. När du ansluter till den” fria ” trådlösa, du helt enkelt ge dem en gratis biljett för hackare att spionera dina datorer och extrahera deras information av intresse. Hackare kan också installera programvara på öppen trådlös som kan spionera dig. Den trådlösa från din granne gör dig till en gasell i munnen på ett arg lejon.

En anslutning till bredbandsnätverket gör arbetet svårare för hackare. De kan bara göra lite. Kanske kan de nå dig genom att gräva upp telefonlinjen (naturligtvis kan de inte göra det. Ett annat problem uppstår när alla i ditt nätverk vill strömma, ringa och använda anslutningen för någonting. Trådlösa anslutningar kan vara så långsamma under dessa omständigheter. Även om en trådlös har gjort livet enklare, tar det brandväggar och MAC-adressfilter för att vara säkra. Hur många har råd med det här? Förhoppningsvis kommer frågan ” kommer ADSL att ersättas när som helst snart?”besvaras. Det kommer inte att hända någon gång snart.