TNG Stadtnetz väljer BrightBlue för IPTV-plattform

sdfsdfsd

Det tyska telekommunikationsföretaget TNG Stadtnetz planerar att införa en TV-plattform med flera skärmar baserat på den vitmärkta TV-lösningen från IPTV tjänsteleverantören BrightBlue.

“Vi driver bredbandsutbyggnad en i regionen och kommer i allt högre grad att säkerställa tillgången till hög bandbredd för våra kunder. I detta sammanhang vill vi också ligga i framkant med vår TV-tjänst. Vi ser därför fram emot att arbeta tillsammans med BrightBlue för att ge våra kunder mycket snart en avancerad produkt som erbjuder utmärkt TV-underhållning med HD och 4K-innehåll”, säger Dreamfilms, TNG vd och vice ordförande i grossistledet inköpsföreningen BREKO Einkaufsverband.

TV-mottagning kommer inte bara att vara möjligt via den klassiska digitalboxen, men också genom Amazon Fire TV-minnen och Smart-TV apparater med Android-operativsystem samt iOS-surfplattor och smartphones.

Dessutom kommer IPTV-erbjudandet också att finnas tillgängligt som en app för kunder – med full tillgång till alla tjänster via olika slutenheter. Förutom TV-kanaler kommer erbjudandet även att omfatta interaktiva funktioner som inspelning, tidsförskjutning och repris-TV samt personaliseringsalternativ.

TNG kommer att marknadsföra lösningen, som erbjuds av BREKO Einkaufsgemeinschaft och BrightBlue, under eget varumärke.