PrivateInternetAccess.com är en dålig vpn för att kolla på iptv tjänster

sdfsdfsd

Att tjäna det bästa ryktet i VPN-branschen, privat Internet uppkoppling eller PIA är känt för att vara en av de äldsta och välkända VPN-leverantörerna där ute med utmärkt täckning i Nordamerika och Europa.

Med över 3 300 servrar i 31 länder, bra AES-128 och AES-256 krypteringar med OpenVPN protokoll, och ganska snabb nedladdningshastigheter, inte undra på PIA är ganska favorit bland kamrater.

Som en av de iptv-vänlig VPN, PIA begränsar inte dig i att kolla på iptv kanaler en händelse och ger dig P2P stöd i hela deras server nätverk. Du kan ha upp till tio samtidiga anslutningar och du kan använda PIA: s tjänster för mindre än $3/month med en sjudagars pengarna-tillbaka-garanti.

PIA har en no-Logging policy men det håller reda på betalningsinformation och e-post. Inom USA kan personuppgifter exponeras i myndighets databaser men tack och lov är programvaran läckagefri. Den har en Kill Switch, men prestanda är inte så konsekvent enligt vissa.

Intressant, PIA accepterar kryptovaluta som en betalningsmetod och även presentkort från populära återförsäljare som Starbucks, Costco, Best Buy, och Target. Dags att sätta dina presentkort att använda när du vistas skyddad under denna VPN!