Vad är en mass-Gainer?

sdfsdfsd

En hel del snorbilligt.se fungerar som ett komplement till din vanliga kost, vilket ger dig en extra dos av kolhydrater, proteiner, och ibland fett. Den innehåller ett stort antal kalorier som hjälper dig att få vikt i form av lean muskulös vävnad massa. Emellertid, för att säkerställa att en hel del Gainer uppmuntrar ren muskelmassa och inte fett ackumulering, det är viktigt att ägna stor uppmärksamhet åt ingredienserna och näringsämne förhållandet av formeln.

Hur man använder Mass Gainer

Nästan alla massa Gainer produkter kommer i pulverform, så de är mycket lätt att använda. Kontrollera riktlinjerna på etiketten för att bestämma lämplig dos för dina behov, och tillsätt rätt mängd till vätskan du väljer. Vatten är ett vanligt alternativ, men vissa användare föredrar att lägga till produkten till mjölk för att ytterligare öka kalorierna och ge drycken en krämigare konsistens.

Blanda massan Gainer i vätskan med en sked vanligtvis inte fungerar mycket bra. För den bästa smaken och inga klumpar, blanda massan Gainer i en mixer eller shaker Cup.