Vad är Vaping?

sdfsdfsd

Vaping har faktiskt funnits i århundraden, men det var inte förrän 2009 att det började bli något populärt.

Sedan de gamla egyptierna användes oljor och olika typer av örter för att andas in i ångor, även om denna praxis inte hade tagit global form.

Sedan på 1500-talet introducerades shisha till Indien av Abul-Fath Gilani, en läkare i Akbar-riket. Hans uppfinning var att passera tobak genom en skål med vatten för att rena och kyla röken. Denna uppfinning är nu känd som shisha eller hookha.

Efter denna händelse i Indien hände inte mycket förrän Herbert Gilbert 1963. När han genom sin motivation att vilja rädda liv från cigarren upptäckte han att han kunde uppnå ett förbränningsalternativ.

Men vem landade detta koncept var det Hon Lik och skapade den första moderna elektroniska cigarren. Hon Lik inspirerades av sin fars död, som dog av lungcancer från att röka.
Vad är innovationerna i vaping?

Det är faktiskt imponerande det breda utbudet av smakämnen som finns och det breda utbudet av utrustning för att kunna vape. Det finns så mycket variation att även nybörjare inte vet var man ska börja. Många börjar med en ejuice som Just Fresh, Just Juice, Kilo, Koyuki Vapor, Liquid Voyage, Liquid Wonders, Loaded E-Juice, Milk King E-juice, Moo Shake och Nasty Juice! Dessa är det populäraste typerna av ejuice enligt oss!

En konsument kan välja mellan så många smaker, som sätter en rik touch till deras dagliga rutin och naturligtvis, att du kan välja smaker med eller utan nikotin.

Vaping har blivit så populär, att det finns hela samhällen, som har skapat sociala rörelser och att stödja vaping som det bästa alternativet att sluta röka det finns.

Hittills verkar det som att vaping är mycket mer ofarligt än cigarren och att effekterna mot hälsan är upp till 95% mindre skadliga än cigarrens, enligt studier av engelska, första landet för att legalisera förångare. Sådana kan du köpa på dk.vape.se eller på Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se och VapeSweden.se. Dessa är bra ecigarett och vape butiker på marknaden.

I Kalifornien, där marijuana är lagligt, butiker som säljer rör, bongs och andra liknande artiklar rapporterar att mer än 25% av försäljningen är från vapers.

Vad är det som lockar vapers köpare så mycket? Det kan vara färgerna, det stora utbudet av utrustning, men jag tror att det som lockar dem mest, är att cirka 7 av 10 personer, rapporterar att de slutar helt och hållet.

Många av dessa människor rapporterar förbättringar i sitt fysiska tillstånd och rapporterar till och med att de känner avsky mot cigarren efter flera månaders vaping.

Kanske den största populariteten, kommer inte från det stora utbudet av färger eller smaker som vi har, men att det är den bästa ersättningen eller terapin för att kunna lämna cigarren.

Slutligen, efter årtionden, att det inte hade varit möjligt att uppfinna en riktig ersättare för att hjälpa människor med cigarrberoende, befinner vi oss i en tid präglad av vaping.
Vad är situationen för vaping i Mexiko?

Även om vi inte har exakta siffror vet vi att marknaden växer i snabb takt. Människor i alla stater i Mexiko börjar bli bekanta med vaping och se det som det perfekta alternativet till att sluta röka Snorbilligt.se.

Men eftersom det fortfarande finns ett krig mot dess legalisering av våra vänliga vänner av COFEPRIS, har frågan inte blivit helt reglerad.

Men kriget slutar inte där, förra året 2017, i Mexico City, gjorde de en av de viktigaste vaping expo, precis bredvid cofepris-byggnaden, där hundratals märken och tusentals människor var närvarande.

Detta bekräftar samma rörelse som vi ser i andra länder, till förmån för reglering av dessa produkter och till förmån för de fördelar som det medför för dem som vill sluta röka.

Vi har inte bara ett mode i våra händer, men verkligen en förändring i människors livsstil.

Är du mer intresserad av att veta om ämnet att sluta röka?

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.